国际贸易业务员章节题(4)

扫码手机阅读
用圣才电子书APP或微信扫一扫,在手机上阅读本文,也可分享给你的朋友。
评论(0


  阅读以下信用证,做选择填空。

  

  1.信用证内容:

  

  :27: SEQUENCE OF TOTAL         1/1

  

  :40A: FORM OF DOCUMENTARY CREDIT    IRREVOCABLE

  

  :20: DOCUMENTARY CREDIT NUMBER     CRED1785669

  

  :3lC: DATE OF ISSUE          090906

  

  :40E:APPLICABLE RULES         UCP LATEST VERSION

  

  :31D: DATE AND PLACE OF EXPIRY     091102U.S.A.

  

  :50: APPLICANT             SILKROAD TEXTILES CO.LTD.

  

                      554E 8TH STREET A682

  

                      LOS ANGELES

  

  U.S.A.

  

  :59: BENEFICIARY            MEIYIJIA FABRIC CO.,LTD.

  

  150 RENMING ROAD

  

  DALIAN 116002 CHINA

  

  :32B: CURRENCY CODE, AMOUNT:      USD76670

  

  :39A:PRECENTAGE CREDIT AMOUNT TOLERANCE 10/10

  

  :41A: AVAILABLE WITH.. BY..      CITIUS33

  

  :42P: DEFERRED PAYMENT DETAILS     AT 60 DAYS AFTER SIGHT C/O OUR COUNTERS

  

  :43P: PARTIAL SHIPMENTS        NOT ALLOWED

  

  :43T: TRANSSHIPMENT          NOT ALLOWED

  

  :44E: PORT OF LOADING/AIRPORT OF DEPARTURE     DALIAN PORT,CHINA

  

  :44F: PORT OF DISCHARGE/AIRPORT OF DESTINATION   LONG BEACH PORT,U.S.A.

  

  :44C: LATEST DATE OF SHIPMENT     091017

  

  :45A: DESCRIPTION OF GOODS AND/OR SERVICES

  

   TRADE TERMS: CIF LONG BEACH PORT,U.S.A.    ORIGIN:CHINA

  

    82000M OF 100% POLYESTER WOVEN DYED FABRIC

  

  AT USD0.85 PER M

  

  180G/M2

  

  :46A: DOCUMENTS REQUIRED

  

  +SIGNED COMMERCIAL INVOICE THREEFOLD


  +FULL SET OF CLEAN ON BOARD OCEAN BILL OF LADING MADE OUT TO THE

  

  ORDER AND BLANK ENDORSED,

  

  NOTIFY:APPLICANT(FULL ADDRESS)

  

  MARKED FREIGHT PREPAID


  +SIGNED DETAILED PACKING LIST


  +CERTIFICATE OF ORIGIN


  +HANDSIGNED INSURANCE POLICY/CERTIFICATE COVERING ALL RISKS

  

  AS PER I.C.C. FOR 110PCT OF THE INVOICE AMOUNT

  

  :47A:ADDITIONAL CONDITION

  

  10PCT MORE OR LESS IN AMOUNT AND QUANTITY ALLOWED

  

  :71B: CHARGES      ALL CHARGES AND COMMISSIONS OUTSIDE U.S.A. ARE FOR

  

   BENEFICIARY'S ACCOUNT

  

  :48: PERIOD FOR PRESENTATION   WITHIN 15 DAYS

  

  :49: CONFIRMATION INSTRUCTIONS  WITHOUT

  

  :78: INSTRUCTIONS TO THE PAYING/ACCEPTING/NEGOTIATING BANK

  

     AT MATURITY DATE,UPON RECEIPT OF COMPLYING DOCUMENTS

  

     C/O OURSELVES,WE WILL COVER THE REMITTING BANK AS PER

  

     THEIR INSTRUCTIONS

  

  2.根据信用证内容回答下列问题:

  

  (1)开证银行用(  )的方式将信用证经过通知银行给受益人。

  

  A.电开     B.快邮     C.信开

  

  (2)UCP LATEST VERSION(  )。

  

  A.电子化交单统一惯例最新版本

  

  B.《国际备用证惯例》最新版本

  

  C.统一惯例最新版本

  

  (3)该信用证允许受益人使用的金额是(  )。

  

  A.USD73185   B. USD76670   C. USD69700

  

  (4)投保的险别是(  )。

  

  A.一切险    B.水渍险    C.平安险

  

  (5)该信用证中规定受益人需提交的提单是(  )。

  

  A.清洁已装船提单   B.不清洁已装船提单   C.备运提单

  

  (6)该信用证项下的分批装运栏应填(  )。

  

  A.ANY         B.ALLOWED       C.NOT ALLOWED

  

  (7)该信用证规定,如有货损应用(  )赔付。

  

  A.英镑        B.欧元         C.美元

  

  (8)该信用证规定受益人提交的保险单据应为(  )。

  

  A.保险单和保险凭证  B.保险单或保险凭证   C.预约保单

  

  (9)按照信用证的规定,受益人可以在(  )装运。

  

  A.2009-10-16     B.2009-10-18     C.2009-10-20

  

  (10)信用证的受益人(  )。

  

  A.MEIYIJIA FABRIC CO.,LTD.

  

  B.SILKROAD TEXTILES CO., LTD.

  

  C.CITIUS33

  

  答案 1A 2C 3B 4A 5A    6C 7C 8B 9A 10A

  

 

  

  

  

 

小编工资已与此挂钩!一一分钱!求打赏↓ ↓ ↓

如果你喜欢本文章,请赐赏:

已赐赏的人
最新评论(共0条)评论一句